PUTEȚI CONSULTA POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE AICI.
Bun venit pe site-ul www.votnutroc.ro („site-ul”). Site-ul este proprietatea Funky Citizens, având punctul de lucru pe B-dul Pache Protopopescu 9, Sector 1, București, România.
Utilizarea site-ului
Informații cu privire la echipa Funky Citizens și activitatea Funky Citizens (proiecte, documente de poziție, comunicate de presă, publicații)
Proprietate intelectuală
Site-ul oferă fiecăruia dintre utilizatori posibilitatea de a accesa conținutul furnizat pe platformă pentru uz personal. Site-ul nostru este licențiat sub licență Creative Commons Attr ialele pe care le trimiteți sau le încărcați pe site sunt legale, decente și adevărate, respectă toate legile și reglementările, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale noastre sau ale unei terțe părți, nu sunt defăimătoare, înșelătoare sau în alt mod inacceptabile și fără erori sau viruși. Sunteți și rămâneți în orice moment singurul responsabil pentru materialele furnizate de dvs. Sunteți de acord să nu utilizați site-ul pentru a publica orice informații sau date personale referitoare la o terță parte.
Prelucrarea datelor personale
Anumite date personale sunt colectate prin intermediul site-ului. Toate informațiile furnizate Funky Citizens sunt stocate în siguranță și nu sunt accesibile altor utilizatori ai acestui site web. Aceste reguli de protecție a datelor și confidențialitate se aplică informațiilor pe care le furnizați numai prin intermediul site-ului nostru web. Detaliile privind prelucrarea datelor personale de către Funky Citizens sunt disponibile în Politica noastră de confidențialitate și în Politica noastră privind cookie-urile. Vom colecta informații de la dvs. dacă veți completa vreunul din formularele de pe site-ul nostru, ne veți dona sau dacă ne veți lăsa comentarii sau cereri specifice și vom folosi numai informațiile pe care le colectăm despre dvs. în mod legal.
Disclaimers
Site-ul poate conține legături către site-uri și resurse care nu sunt proprietatea Funky Citizens. Funky Citizens nu are niciun control asupra acestor site-uri și a resurselor găsite în acestea și, prin urmare, nu vom fi răspunzători pentru disponibilitatea acestor site-uri web și nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri . Funky Citizens nu vor fi responsabili pentru pierderi, orice fel de efecte negative asupra afacerii utilizatorului sau alte daune morale și patrimoniale cauzate sau legate de orice conținut, publicitate, bunuri, servicii, software, informații sau alte materiale disponibile pe sau prin aceste site-uri web. Funky Citizens nu vor fi responsabili pentru funcționalitatea sau performanța a , spre exemplu, unui software descărcat de pe aceste site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar prin intermediul acestor site-uri sau prin utilizarea acestor site-uri. Prin accesarea site-urilor indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării site-urilor indicate și că sunteți de acord și acceptați termenii și condițiile enunțate mai sus.
Dispoziții generale
În acești termeni și condiții, “noi”, “noi”, “ai noștri” înseamnă Funky Citizens. Funky Citizens își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza aceste notificări legale în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare de la data la care sunt postate pe site.
Inapoi la VotNuTroc